PIL Paloilmoitinliike Consulting Oy
Huurrekuja 7, 04360 TUUSULA
pil.info@paloilmoitinliike.fi

Valvontalaitteilla turvataan henkilökuntaa ja kiinteistöä

Oleellinen osa riskienhallintaa ja turvavalvontaa ovat tekniset valvonta­järjestelmät kuten rikosilmoitus-, kulunvalvonta- ja kameravalvonta­järjestelmät. Oikein toteutettuina niillä voidaan oleellisesti parantaa kiinteistön turvallisuutta.

Kulunvalvontajärjestelmät ovat helposti skaalattavissa kohteen ja tarpeen mukaan. Rakennuksen tyyppi, koko ja ominaisuudet, tarve rajoittaa ulkopuolisten kulua, henkilöstön määrä ja esimerkiksi sijainti liikenneväylien suhteen vaikuttavat kaikki järjestelmän valintaan.

Kun samaan järjestelmään integroidaan kulunvalvonnan lisäksi esimerkiksi rikosilmoitus­järjestelmä ja kameravalvonta, saadaan jo varsin kattavasti tietoa siitä mitä kiinteistössä tapahtuu. Nykyaikaiset monipuoliset ja älykkäät yhdistelmäjärjestelmät mahdollistavat myös sen, että turva-alan järjestelmien lisäksi paloilmoitinjärjestelmät integroidaan samaan kokonaisuuteen. Ratkaisu on paitsi toimiva myös erittäin kustannustehokas.

Suunnittelemme ja toteutamme kaikki valvontajärjestelmät vuosien kokemuksella. Emme ole yhdestä laitetoimittajasta riippuvaisia vaan teemme yhteistyötä Suomen johtavien laitevalmistajien ja maahantuojien kanssa, mikä käytännössä mahdollistaa myös sen, että voimme laajentaa tai päivittää mitä tahansa olemassa olevaa järjestelmää merkistä riippumatta.