PIL Paloilmoitinliike Consulting Oy
Huurrekuja 7, 04360 TUUSULA
17 helmi 2020

PIL avaa Kuopion toimiston uudelleen

Vajaa pari vuotta sitten henkilömuutosten takia suljettu Kuopion toimipiste avautuu uudelleen. Virallisesti toiminta käynnistyy maanantaina helmikuun 24. päivänä, yhteyshenkilönä vanha tuttu Mika Miettinen (010 386 9803, 0440 99 88 12). Kuopion toimipiste palvelee suunnittelu- ja huoltotöissä ensisijaisesti Itä-Suomen alueella.

12 helmi 2020

Talvi saapui Tornioonkin

Talvi on ollut lauha myös Torniossa. Aurinko on kuitenkin jo reippaasti ylempänä ja pakkastakin saatu, joten Tornionjokikin on antanut periksi ja jäätynyt, vaikka jää onkin normaalia ohuempaa.

Kelit eivät kuitenkaan ole työtahtiin vaikuttaneet. Kemin Lumilinnankin hommat saatiin tehtyä ilman säärajoitteita. Muutoinkin uudet huoltotyöt, päivitykset ja uusien järjestelmien asennukset ovat vieneet ympäri Lappia.

29 tammi 2020

Arvokiinteistön peruskorjauksen aikainen palosuojaus

Ruoholahdenkadulla Helsingissä sijaitsee yli satavuotias talo, joka toimi tupakkatehtaana vuosi­kymmenien ajan. Monien vaiheiden jälkeen rakennusta peruskorjataan paraikaa avariksi ja korkeatasoisiksi toimistotiloiksi. PIL asensi rakennukseen työmaa-aikaisen langattoman paloilmoitinjärjestelmän suojaamaan kiinteistöä peruskorjauksen aikana. Katso lisää Asiakaskohteet-sivulta!

17 tammi 2020

Paloilmoitinjärjestelmä autoliikkeen laajennusosaan

Espoon Olarinluomassa sijaitseva Laakkosen autoliike on erikoistunut BMW-autojen myyntiin ja huoltoon. Viime kesänä PIL laajensi kiinteistössä jo olemassa olevaa Lismarin osoitteellista paloilmoitinjärjestelmää autoliikkeen uuteen laajennusosaan.

09 tammi 2020

Kiinnostaisiko työpaikka paloilmoitinliikkeessä?

Paloilmoitinliikeala tarjoaa vaihtelevia ja monipuolisia tehtäviä. Tällä hetkellä avoimia työpaikkoja on mm. projektipäällikölle ja paloilmoitinjärjestelmien asentajille. Lisätietoja tehtävistä antaa Harri Korpela.

Mikäli työpaikka kiinnostaa, lähetä Harri Korpelalle avoin hakemus, jossa kerrot itsestäsi.

04 joulu 2019

Palopassi Majakasta Loistoon

Kalasataman asuintorneista ensimmäinen, Majakka, on muuttovalmis. Seuraavan, Loistoksi ristityn tornin, rakennustyöt ovat alkaneet. Majakassa ollut palopassi on purettu pois ja siirretään Loistoon valvomaan työmaa-aikaista paloturvallisuutta. Katso lisää Asiakaskohteet-sivulta

05 marras 2019

Myllypuron kampus osaltamme valmis

Runsaat kaksi vuotta kestänyt urakka on nyt osaltamme ohi, kun Ammattikorkeakoulu Metropolian käyttöön rakennetun uuden kampuksen toinenkin osa valmistui. Asennustyöhömme kuuluivat sekä verkotettujen paloilmoitinjärjestelmien että turvavalokeskusten käyttöönotto.

Kampukseen asennettiin yhteensä 10 turvavalokeskusta ja 10 verkotettua paloilmoitinkeskusta, joita hallitaan graafisen käyttöliittymän avulla. Paloilmoitinjärjestelmänä on Hedengren Securityn Firescape ja turvavalojärjestelmänä Hedengren Securityn Neptolux.

Osin metroradan päälle rakennettu Myllypuron kampus on Metropolian neljästä kampuksesta suurin: opiskelijoita tulee olemaan noin 6000, työntekijöitä 500 ja huoneistoneliömetrejä 40 000. Kampuksen ensimmäinen vaihe, A-talo, otettiin käyttöön tammikuussa 2019. Toinen vaihe, B-, C- ja D-talot, otetaan käyttöön ensi vuoden alussa.