PIL Paloilmoitinliike Consulting Oy
Huurrekuja 7, 04360 TUUSULA
pil.info@paloilmoitinliike.fi
14 touko 2024

Hotelliin kustannustehokkaat Esmi Impresia -ilmaisimet

Esmi Impresia on Schneiderin Esmi Sense FDP -paloilmoittimen uusi ilmaisinsarja. Nämä kenttälaitteet sopivat monentyyppisten kiinteistöjen ilmaisinratkaisuksi: uusimpana esimerkkinä helsinkiläinen hotellikiinteistö, jonka paloilmoitinkeskukset ja ilmaisimet olivat jo iäkkäitä, joten oli järkevää uusia koko järjestelmä samalla, kun kiinteistössä tehtiin muutoinkin muutostöitä

Suuressa kiinteistössä on sekä paljon ilmaisia että useita paloilmoitinkeskuksia – tässä tapauksessa seitsemän. Esmi Impresia tuo monia etuja ja kustannussäästöjä, jotka kertaantuvat ilmaisimien määrän kasvaessa.

Uutta on ensinnäkin se, että yhtä ja samaa ilmaisinta voidaan käyttää tarpeen mukaan joko osoitteellisena savu-, lämpö- tai yhdistelmäilmaisimena. Tämä ns. monikriteeriominaisuus tarkoittaa sitä, että ilmaisin ohjelmoidaan asennuksen yhteydessä sijaintiin ja tarpeeseen sopivaksi, mikä helpottaa ja nopeuttaa asennustyötä ja käyttöönottoa.

Toinen kustannushyötyä tuova uutuus on aiempaa modernimpi osoitteistus, joka voidaan tehdä kätevästi joko käsiohjelmointilaitteella, automaattisesti keskukselta tai QR-koodilla ja mobiililaitteella eli älypuhelimella.

Uutta on myös sarjan kaikissa ilmaisimissa oleva vakioratkaisu oikosulkuerotin, joka tähtää virhehälytysten vähentä­miseen. Tämä voi säästää merkittäviä summia ja hotellissa paljon turhaa hässäkkää. Ratkaisu helpottaa mahdollisen vian paikantamista, kun oikosulku­erottimen ansiosta vain vikaantunut laite tippuu häiriötilanteessa pois käytöstä sen sijaan, että kymmenet laitteet saattaisivat jäädä vikatilanteessa toimimattomiksi.

Uudenaikainen järjestelmä antaa mahdollisuuden palografiikkapalveluihin. Kenttälaitteita voidaan seurata ja hallita etänä graafisen käyttöliittymän välityksellä ja näin varmistaa järjestelmän toimintakyky. Järjestelmä voidaan myös integroida osaksi kiinteistöä ohjaavaa älykästä järjestelmää.

Paloilmaisimista enemmän

12 huhti 2024
Porin kaupunki

Saimme pitkän huoltosopimuksen Poriin

Solmimme vastikään pitkän ja monipuolisen huoltosopimuksen Porin YH-Asuntojen kanssa julkisen kilpailutuksen päätteeksi.

Porin YH-Asunnot Oy on Porin kaupunkikonserniin kuuluva yritys, joka vuokraa, rakennuttaa ja isännöi Porin kaupungin alueella ja ympäristössä sijaitsevia kiinteistöjä. Yrityksellä on tarjolla vuokra-asuntoja kaikkiin elämänvaiheisiin opiskelija-asunnoista senioriasuntoihin.

Nyt solmittu huoltosopimus kattaa yhteensä 62 kiinteistöä ja pitää sisällään ko. kiinteistöjen paloilmoitin- ja savunpoistojärjestelmien sekä turva- ja opastevalojen huollot. Sisaryrityksemme Paloff Group Oy puolestaan hoitaa ko. kiinteistöjen sprinklerijärjestelmien huollot.

Huoltosopimuksista enemmän

15 joulu 2023
Jouluinen kuusimetsä ja PILin logo

Oikein hyvää joulua ja menestystä vuodelle 2024!

Kiitos kuluneesta vuodesta! Tapahtumarikkaan vuoden jälkeen toivotamme koko porukalla kaikille asiakkaillemme ja muille yhteistyökumppaneille rauhallista joulua ja menestyksekästä vuotta 2024.

Välipäivinä palvelemme asiakkaitamme normaaliin tapaan.

Jouluinen kuusimetsä ja PILin logo

08 joulu 2023
PILin väki sai lisäkoulutusta turvavalaistusjärjestelmistä. paloilmoitinliike.fi

Turvavalaistuskoulutusta

Lähes koko PILin henkilökunta osallistui turvavalaistusjärjestelmien koulutukseen, jossa kouluttajana toimi Hedengrenin kotimaan myynnin avainasiakaspäällikkö Pekka Kukkola.

Tehokkaan koulutusrupeaman päätteeksi myös kroppa sai liikettä, kun siirryttiin ottamaan mittaa toinen toisistamme golfin ja keilauksen ääressä. Illan päätti hyvä ruoka ja muu pikkujouluihin oleellisesti liittyvä viihdyke. Hauskaa oli.

Paloilmoitinliikkeen väki sai koulutusta turvavalaistusjärjestelmiin. Päätteeksi vietettiin pikkujoulua. Tässä ryhmäkuva. paloilmoitinliike.fi

28 syys 2023
PIL Paloilmoitinliike Consulting Oy on siirtynyt verkkolaskutukseen.

Siirrymme ostolaskujen sähköiseen käsittelyyn

Siirrymme sähköisten ostolaskujen käsittelyyn 22.09.2023 alkaen.
Verkkolaskuoperaattorimme muuttuu 22.09.2023 alkaen ja yhteistyökumppaninamme toimii jatkossa Pagero.

Pyydämme teitä jatkossa lähettämään PIL Paloilmoitinliike Consulting Oy:tä (y-tunnus 1894093-0) koskevat laskut ensisijaisesti verkkolaskuina seuraavin tiedoin:

Nimi: PIL Paloilmoitinliike Consulting Oy
Y-tunnus: 1894093-0
Verkkolaskuosoite: 003718940930
Operaattori: Pagero
Operaattoritunnus: 003723609900 tai PAGERO

Jos et pysty lähettämään verkkolaskua, voit lähettää PDF-laskun osoitteeseen admicom@xbs-salo.com.
Yhdessä sähköpostissa voi olla vain yhden laskun tiedot yhdessä PDF-tiedostossa, joten laskun mahdolliset liitteet tulee skannata samaan PDF-tiedostoon laskun jatkosivuiksi.

Huomioithan, että PDF-laskussakin tulee olla paperilaskun osoitetiedot. Paperilaskun osoite on:

PIL Paloilmoitinliike Consulting Oy
OVT 003718940930
PL 908
02066 DOCUSCAN

Teillä on myös mahdollisuus lähettää veloituksetta laskunne Pageron portaalin kautta. Lue lisää: https://www.pagero.fi/project-pages/admicom/.

Mahdollinen koontilaskutus tulee purkaa.

Laskujenne asianmukaisen ja nopean käsittelyn varmistamiseksi pyydämme teitä tekemään tarvittavat muutokset PIL Paloilmoitinliike Consulting Oy:tä (y-tunnus 1894093-0) koskeviin tietoihinne. Vain em. osoitteeseen lähetetyt ostolaskut käsitellään. Maksumuistutukset, tiedotteet ja muu posti lähetetään edelleen postiosoitteeseemme:

PIL Paloilmoitinliike Consulting Oy
PL 25
01391 VANTAA

31 heinä 2023
Lapinjärven pikku kirkko vasemmalla ja iso kirkko oikealla. paloilmoitinliike.fi

Iso kirkko, pikku kirkko, kappeli ja kellotapuli

Lapinjärven vanhojen puukirkkojen paloilmoitinjärjestelmä oli tullut tiensä päähän ja vaati uusimista. Kokonaisuuteen kuuluu neljä eri rakennusta: vierekkäin sijaitsevat iso kirkko ja pikku kirkko, kellotapuli ja puolen kilometrin päässä uudella hautausmaalla sijaitseva kappeli. Uusimme koko paloilmoitinjärjestelmän. Nyt kolme rakennuksista kuuluu samaan järjestelmään ja kappelilla on omansa.

Lue lisää Asiakaskohteista.

29 kesä 2023
Kesällä lomaillaan. PIL palvelee koko kesän. paloilmoitinliike.fi

PIL palvelee läpi kesän

Lomat vietetään mutta palvelu pelaa. Tornion toimisto sulkeutuu juhannukselta kolmeksi viikoksi, mutta muut toimipisteet päivystävät ja palvelevat tarvittaessa Pohjois-Suomenkin asiakkaita. Kuopion, Kotkan ja Tuusulan toimistot päivystävät keskeytyksettä koko kesän. Kaikki kiireelliset korjaukset tietenkin hoidetaan. Ota yhteyttä Tuusulan toimistoon 010 386 9800.

Mukavaa ja rentouttavaa kesää kaikille! Eläkäähän turvallisesti.

13 kesä 2023
BST laajensi Suomeen ostamalla PIL Paloilmoitinliike Consultingin.

PIL osaksi pohjoismaista BST-konsernia

TIEDOTE 13.6.2023
BST Finland Oy

     

Pohjoismaiden johtava paloturvallisuusalan toimija BST-konserni laajentaa Suomen liiketoimintaansa

PIL Paloilmoitinliike Consulting Oy on siirtynyt 12.6.2023 tehdyllä yrityskaupalla osaksi johtavaa pohjoismaista paloturvallisuusalan toimijaa BST-konsernia. PIL Paloilmoitinliike Consulting Oy:n liikevaihto tilikaudella 2022 oli 2 miljoonaa euroa, liikevoitto 260 000 euroa ja yhtiö työllisti yhteensä 17 henkilöä. PIL Paloilmoitinliike Consulting Oy on BST-konsernin neljäs hankinta Suomessa. Konsernin aiemmat hankinnat Paloff Sammutusjärjestelmät Oy, Paloff Insinööritoimisto ja PK Sprinkleriasennus Oy muodostavat merkittävän paloturvallisuusalan kokonaisuuden Suomessa.

PIL Paloilmoitinliike Consulting Oy:n osakkaat ovat osana toteutettua järjestelyä siirtyneet osakkaiksi BST-konserniin, jonka vuotuinen liikevaihto järjestelyn jälkeen on n. 151 miljoona euroa. BST-konserni työllistää tällä hetkellä n. 700 henkilöä.

”Yhtiö jatkaa liiketoimintaansa omana yksikkönään, omalla brändillään. Yhtiön johto ja työntekijät jatkavat yhtiön palveluksessa ja yhtiön yhteystiedot säilyvät muuttumattomina. Yhtiön asiakkailta ei vaadita toimenpiteitä asiaan liittyen”, toteaa PIL Paloilmoitinliike Consulting Oy:n toimitusjohtaja Harri Korpela.

”Uskomme, että paloturvallisuusala tulee jatkossakin kehittymään myönteisesti ja tämä järjestely antaa meille mahdollisuuden toimia isommassa kokonaisuudessa, jota voimme hyödyntää asiakkaidemme eduksi. Lisäksi PIL Paloilmoitinliike Consulting Oy:llä on paremmat edellytykset kasvattaa toimintaansa Suomessa yhdessä Paloff-yhtiöiden kanssa, jotka ovat erikoistuneet sammutusjärjestelmien urakointiin ja huoltoon. Tätä kasvua on omalta osaltaan mahdollistamassa BST-konsernin suurin omistaja, pohjoismaisiin kasvuyhtiöihin erikoistunut pääomasijoitusyhtiö Norvestor”, sanoo BST Finland Oy:n toimitusjohtaja Jani Hämäläinen.

“Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme PIL Paloilmoitinliike Consulting Oy:n osaksi BST-konsernia edistämään Suomessa kasvutavoitteitamme”, toteaa BST Finland Oy:n toimitusjohtaja Jani Hämäläinen.

Lisätietoa antavat Jani Hämäläinen (+35844 337 8812) ja Harri Korpela (+35844 099 8811).

Lue lisää BST-konsernista osoitteessa https://bstab.com

Tiedote pdf-liitteenä.