PIL Paloilmoitinliike Consulting Oy
Huurrekuja 7, 04360 TUUSULA
pil.info@paloilmoitinliike.fi

Töihin paloilmoitinliikkeeseen?

Etsimme tuon tuosta uusia osaajia! Oletko sinä uusi kollegamme?

Olit sitten jo kokenut turva-alan ammattilainen ja pätevä sähköasentaja tai vasta opintojesi loppuvaiheessa, meiltä löydät mielenkiintoisia kehittymis- ja uramahdollisuuksia.

Meillä on toimintaa koko maassa. Kuten nimikin paljastaa, pääpaino toiminnassa on paloilmoitinliiketöillä, mutta uutena alueena repertuaariimme kuuluvat erilaiset valvontajärjestelmät. Teemme tärkeää työtä yhteiskunnan turvallisuuden hyväksi. Meitä voisi kutsua turvatyöläisiksi. Työ on aidosti merkityksellistä ja siitä voi olla ylpeä.

PILissä työskentelee hieman alle parikymmentä henkilöä eri puolilla Suomea. Pääkonttorimme sijaitsee Tuusulassa ja muut toimipisteet Kuopiossa, Torniossa, Kotkassa ja Jalasjärvellä. Eri toimipisteiden välillä tehdään runsaasti yhteistyötä. Työtä tehdään myös asiakkaiden tiloissa.

 

Mitä paloilmoitinliikkeessä oikein tehdään?

Suunnittelemme, asennamme, huollamme ja korjaamme paloilmoitinjärjestelmiä sekä muita paloturvaan tai kulun- ja rikosvalvontaan liittyviä järjestelmiä. Yhteistä näille kaikille on se, että niiden avulla pyritään turvaamaan sekä ihmisiä että omaisuutta. Työ on vastuullista ja mielekästä.

Työssä tarvitaan vuorovaikutustaitojen lisäksi tarkkuutta ja huolellisuutta. Turva-alalla järjestelmät muuttuvat ja uusiutuvat tekniikan nopean kehityksen mukana, siksi koulutamme jatkuvasti henkilöstöämme yhteistyössä eri järjestelmien toimittajien kanssa.

Koulutustausta voi olla esimerkiksi sähkö- tai automaatioasentaja. Asentajien lisäksi paloilmoitinliikkeessä työskentelee projektipäälliköitä, myyntihenkilöstöä, suunnittelijoita ja piirtäjiä. Usein sama henkilö hoitaa useaa tehtävää eli projektin alusta loppuun.

 

Voinko tulla töihin ilman paloalan kokemusta?

Ilman muuta. Kukaan ei ole seppä syntyessään, ja paloilmoitinpuolen ammattikoulutusta ei varsinaisesti järjestetä, joten mukaan pääsee ammattilaisen opastukseen.

Kokemukset eri järjestelmistä tukevat toisiaan. Joidenkin järjestelmien ohjelmoinnit jopa suoritetaan samalla ohjelmalla, työskenneltäessä vain valitaan, mitä osaa järjestelmästä ohjelmoidaan. Kokemus tuo varmuutta ja työssä vaadittavat vuorovaikutustaidot kehittyvät.

Taustastasi riippumatta asenne työhön ratkaisee. Motivaatio ja yhteen hiileen puhaltaminen ovat tärkeitä onnistuneen lopputuloksen saamiseksi.

 

Mitä tarjoamme

Meille tärkeitä ovat aina laadukas työ, tyytyväinen asiakas ja työstään innostunut henkilökunta.

 • vakaa ja tulevaisuuteen katsova työnantaja
 • joustava ja kehittyvä työympäristö
 • kilpailukykyinen palkka
 • haastavia ja monipuolisia työtehtäviä
 • mahdollisuus edetä ja laventaa tehtäviä oppimisen edetessä
 • mukavat työtoverit ja reilu henki
 • ajanmukaiset ohjelmistot ja työvälineet
 • kattava perehdytys työhön
 • modernin työterveyshuollon palvelut
 • sairaskuluvakuutus sekä aina voimassa oleva tapaturmavakuutus
 • yhteisiä reissuja ja illanviettoja

Hae meille töihin!

Jos innostuit, lähetä avoin hakemus ja kerro mistä tehtävistä olet kiinnostunut, millainen on taustasi ja koulutuksesi ja missä päin Suomea haluaisit työskennellä. Voit myös hakea harjoittelupaikkaa tai mahdollisuutta tehdä opinnäytetyö meille.

Juuri tällä hetkellä haemme

 • asentajia
 • turvapuolen asiantuntijoita
 • paloilmoitinasiantuntijoita

Lisätietoja PIListä työpaikkana ja avoimista työpaikoistamme antavat joko puhelimitse tai sähköpostitse Harri Korpela (harri.korpela@paloilmoitinliike.fi, puh. 010 386 9801) tai Arto Korkalainen (arto.korkalainen@paloilmoitinliike.fi, puh. 044 4932380).

Avoimen hakemuksen voit jättää myös lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen toimitusjohtaja Harri Korpelalle.

 

Miksi töihin juuri meille? Työntekijämme vastaavat:

Jari

Vuodesta 2004 PILiläinen. Ensin 3 vuotta pääkaupunkiseudulla, ja vuodesta 2007 alkaen Torniossa, jossa toimin yhden miehen tiiminä. Työ on monipuolista ja kaikenkattavaa markkinoinnista asennushommiin. Alueena Lappi, joten tien päälläkin tulee aikaa kulutettua.

Työnantajana PIL 1, eli Harri on reilu ja joustava, toki vaativakin. Asioista pystyy sopimaan kun tarvetta on.

Arto

Aika mennyt nopeasti. On ollut helppo tutustua mukaviin työkavereihin ja toteuttaa ammattinsa osaavien kanssa erilaisia kohteita. 30 vuoden kokemus palo- ja muulta turvallisuusalalta ja silti koko ajan oppii uutta. Suosittelen, tule mukaan.

Mika

Toimin Kuopion toimipisteessä ja ollut nyt yhteensä noin kuusi vuotta PILin palveluksessa. Kävin välillä toisen työnantajan palveluksessa, mutta sitten tiet PILin kanssa yhtyivät uudelleen. Ratkaisu oli helppo tehdä, kun tunsi PILin työnantajana ennestään ja myös työkaverit. Itse olen aloittanut turvatekniikan parissa vuonna -93 Oulussa, josta olen kotoisin. PIL työnantajana on reilu sekä kannustava. PIL tukee työtekijöiden kouluttamista.

Petteri

Kohta jo vuoden olen ollut PILliläinen, aika on suorastaan lentänyt. Olen tuntenut itseni tervetulleeksi tähän monessakin mielessä mainioon porukkaan, joka tukee toinen toistaan ja hoitaa tehtäviään ammattiylpeydellä.

Omissa tehtävissä on ollut mukavia haasteita ja paljon vaihtelevuutta, joka pitää työt mielenkiintoisina ja aika kuluu lähes huomaamatta.

Ismo

Ismo 51 v, 18 v PILissä, still going. PIL Paloilmoitinliikkeessä vuodesta 2005. PIL:ssä työtehtävät ovat monipuolisia ja aika ajoin haastavia. Tärkeimpiä asioita itselleni on myös työskentelyn vapaus. Älä tylsisty, tule ja haasta itsesi.

Jani

Aloitin PILlillä 2020 keväällä. Työtehtävät ovat monipuolisia pääpainona paloilmoittimet, mutta pääsee korjaamaan/asentamaan myös rikosilmoittimia, kameroita, kulunvalvontaa, turvavalaistusta ja savunpoistoa. Työssä pitää virkeänä monipuolisuus, kun työalueena on koko Suomi. Reissuja on ollut mukavasti ja tuovat vaihtelua. Työskentely on vapaata ja pääsääntöisesti itse suunniteltua. Eli pari vuotta on sujunut oikein mukavasti ja ei ole kyllä huonoa sanottavaa päässyt kertymään. Isona plussana sopivan pieni yritys, jolloin asiat tuppaavat hoitumaan helposti ja kaikesta voi sopia.