PIL Paloilmoitinliike Consulting Oy
Huurrekuja 7, 04360 TUUSULA

Paloilmoitin- ja valvontajärjestelmät - opas isännöitsijöille

Kompaktiin oppaaseemme on koottu tietoa paloilmoitin- ja valvontajärjestelmiin liittyvistä tilanteista, jotka saattavat tulla isännöitsijälle vastaan. Oppaan avulla on helppo saada kokonaiskuva kustakin ongelmatilanteesta ja sen ratkaisuvaihtoehdoista. Esiteltäviä tilanteita on kaikkiaan yhdeksän paloilmoitinjärjestelmien erheellisistä vikailmoituksista savunpoistojärjestelmiin ja palopasseista valvontajärjestelmiin.

 

Opas on pdf-muotoinen ja sen pääsee lataamaan syöttämällä sähköpostiosoitteen alla olevaan kenttään.
Kaikki oppaan 31.8.2021 mennessä ladanneet osallistuvat upeiden palkintojen arvontaan. Palkinnot on esitelty alempana sivulla.

 

  Lataamalla oppaan voit voittaa jonkin näistä upeista palkinnoista

   

  Harmaa EcoFurn-ekotuoli

  Yhtä lailla sisälle kuin ulkokäyttöön sopiva ekologinen EcoFurn-tuoli on valmistettu vain puusta ja hamppunarusta. Materiaalina on käytetty kotimaista mäntyä. Laadukkaan tuolin korkeus on 120 cm ja leveys 90 cm. Säilytystä varten tuoli on helppo taittaa kasaan pieneen tilaan.

   

   

   

  Victorinox Swiss Tool Spirit X

  Alkuperäinen kirkas Swiss Tool Spirit on Swiss Toolia kevyempi ja pienempi malli samoilla vahvoilla ominaisuuksilla ja laadulla. Muotoillut kahvat antavat erinomaisen otteen työkalusta ja pienempi koko helpottaa kantamista. Pituus suljettuna 106 mm. Toimitetaan nahkakotelossa.

   

   

  Victorinox Airox -lentolaukku 34 l

  Airox Frequent Flyer Hardside Carry-On on kevyt uutuustuote, vain 2,3 kg. Erittäin kestävää polykarbonaattia. Kahdella erillisellä väliseinällä varustettu laukku avataan keskeltä. Hiljaiset pyörät kääntyvät täydet 360°. Koko 23x35x55 cm soveltuu useimpien lentoyhtiöiden lennoille matkustamoon otettavaksi. Kätevä numerolukko on Travel Sentry® -hyväksytty.